• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Yosan 120

Postprzez mario704 » 2013-08-26, 17:29

Tak też postanowiłem :) dzięki wielkie za wyrozumiałość. Szkoda tylko że dopiero co kupiłem i się nie nacieszyłem a znów odeśle na tuning :P
mario704
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2013-08-25, 16:02
Lokalizacja: Knurów
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez Broki » 2013-08-26, 17:36

mario704 napisał(a):Tak też postanowiłem :) dzięki wielkie za wyrozumiałość. Szkoda tylko że dopiero co kupiłem i się nie nacieszyłem a znów odeśle na tuning :P


nie martw sie, zrobiłem ten sam błąd :-)
no ale dzieki temu moglem przekonać sie na własne uszy jaka jest różnica ;-)
Yosan PRO 120 (tuning KONEKTOR) + Sirio TURBO 5000 + Alan SPS Inox
Broki
Avatar użytkownika
 
Posty: 54
Dołączył(a): 2012-09-13, 20:47
Lokalizacja: Barcin, Bydgoszcz
Podziękował : 7
Podziękowań: 2

Postprzez Pietern » 2013-08-26, 19:02

mario704 napisał(a):Tak też postanowiłem :) dzięki wielkie za wyrozumiałość. Szkoda tylko że dopiero co kupiłem i się nie nacieszyłem a znów odeśle na tuning :P


Chłopie poużywaj trochę tego radyjka, dowiedz się czegoś o CB, nabierz doświadczenia i smaku na więcej. A później zdecydujesz - jakiś tuning, czy może inne radyjko. ;-)
Cudów nie ma, żaden tuning nie zrobi z radia CB komórki, więc na to nie licz, że wyślesz radio, ktoś tam ci coś w nim pogmera i Twoje problemy znikną.
Bo nie znikną.
Prezio Jackson II, Albrecht NM500 (cyna&kalafonia)/Farun FD1818 (mod Pherni), Sirtel Gamma 1R/Sirio; Hi-Power 4000/Super Carbonium/Omega 27
Pietern
Avatar użytkownika
 
Posty: 944
Dołączył(a): 2013-02-05, 22:37
Lokalizacja: JO90LF
Podziękował : 3
Podziękowań: 52

Postprzez mario704 » 2013-08-27, 00:40

Lepszego mi raczej nie potrzeba a i większego z racji braku miejsca do montażu w samochodzie ;) wiem że komórki z tego nie zrobie ale jeżeli tuning trochę pomaga to czemu nie :) pozdrawiam
mario704
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2013-08-25, 16:02
Lokalizacja: Knurów
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez mariusz_1004 » 2013-08-27, 07:22

Osłuchaj je trochę bo jak je teraz wyślesz to nawet nie będziesz wiedział co się zmieniło ;-)
Intek HR-5500 6.0 + Astatic Road Devil RD104E + Sirio ML 145/Sirio T3-27
mariusz_1004
Avatar użytkownika
 
Posty: 525
Dołączył(a): 2013-05-07, 22:44
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował : 7
Podziękowań: 12

Postprzez styx1 » 2013-08-27, 08:04

Pietern napisał(a):Chłopie poużywaj trochę tego radyjka, dowiedz się czegoś o CB, nabierz doświadczenia i smaku na więcej. A później zdecydujesz - jakiś tuning, czy może inne radyjko.
Cudów nie ma, żaden tuning nie zrobi z radia CB komórki, więc na to nie licz, że wyślesz radio, ktoś tam ci coś w nim pogmera i Twoje problemy znikną.
Bo nie znikną.


dokładnie tak
Uniden510xl+FarunFD1818+SIRIOOMEGA 27 Black
poprzednio: Lemm Magnum 170 27Mhz
styx1
 
Posty: 7
Dołączył(a): 2012-12-02, 13:54
Lokalizacja: rzeszów
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez mkrek » 2013-09-05, 11:50

Swoją drogą, to czy ktoś wie jak to radio się zachowuje przy Mondeo MKIII? Tzn. sieje jak almera :shrek: czy jest OK? Przymierzam się właśnie do zakupu.
mkrek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-08-30, 13:50
Lokalizacja: podkarpacie
Podziękował : 0
Podziękowań: 1

Postprzez mario704 » 2013-09-06, 08:16

u mnie jeździ w focusie mk1 po lifcie i jest git a to prawie te same samochody technicznie :P
mario704
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2013-08-25, 16:02
Lokalizacja: Knurów
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez mkrek » 2013-09-17, 13:34

Na opakowaniu jak byk stoi, że radio ma Autosquelch. A chyba nie ma...?
To tak z ciekawości. No i w instrukcji nic na ten temat nie znalazłem.
mkrek
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-08-30, 13:50
Lokalizacja: podkarpacie
Podziękował : 0
Podziękowań: 1

Postprzez Ferbus » 2013-09-17, 14:07

Bo nie ma :-)
Saab 9-3 SC: Johnny III ASC + CTE Alan SL / President Ohio na relingu + Motorola RSN 4001a
Astra H: Uniden 520 + Sirio AS100
W zapasie: 2m drutu by RM Italy, Midland ML-145, Lemm AT71, Lemm AT1500, SS600, Pirat.
Ferbus
Avatar użytkownika
 
Posty: 6215
Dołączył(a): 2010-05-02, 11:43
Lokalizacja: KO02LH
Podziękował : 50
Podziękowań: 294
Znak/ranga: 161CBF096

Postprzez Hasan-Łódź » 2013-09-17, 15:07

Nie ma. Ktoś dał ciała przy akceptacji projektu pudełka :mrgreen:
#
Jam jest KONEKTOR.
cennik sprzętu radiowego od KONEKTOR dla CBF

wyborne ceny na Yaesu, Icom, Kenwood, TYT - info PW

montaż 3er
montaż X6
Hasan-Łódź
Avatar użytkownika
 
Posty: 6687
Dołączył(a): 2009-11-27, 21:49
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 4
Podziękowań: 308
Znak/ranga: KIEROWNIK REŻYSER

Re: Yosan 120

Postprzez SEFER » 2014-06-29, 17:17

Z miejsca napisze że jestem zupełnie zielony w CB i dopiero raczkuje w tym temacie. Więc proszę o wyrozumiałość.
Czy ktoś się orientuje czy w Yosan pro120 + Ml-145 będą zakłócenia od samochodu Astra G 1.6 8V LPG, elektroniczna przepustnica, elektryczne wspomaganie kier. Czy podjechać do KONEKTOR-a i sprawdzić na żywca?
SEFER
Avatar użytkownika
 
Posty: 70
Dołączył(a): 2014-06-27, 17:35
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 4
Podziękowań: 0

Yosan 120

Postprzez AntekPabianice » 2014-06-29, 17:47

SEFER, jak masz możliwość, to podjedź i sprawdź, to najlepsza metoda ;-)
Ekipa KONEKTOR
MOJE RADIO...
"Nie wie, bo ma muszki w oczach - wyjaśniał Orr z przesadną cierpliwościa - Jak może zobaczyć, że ma muszki w oczach, skoro ma muszki w oczach?"
161CBF131/SQ7AIS
AntekPabianice
Avatar użytkownika
 
Posty: 6390
Dołączył(a): 2011-11-20, 20:42
Lokalizacja: JO91QP
Podziękował : 16
Podziękowań: 221
Znak/ranga: 161CBF131

Re: Yosan 120

Postprzez SEFER » 2014-06-29, 18:02

Oki dzięki byłem u nich wczoraj tak tylko pogadać dostosować zestaw, aby doradzili cosik, ale mieli zapierdziel i nie chciałem już im truć aby mnie podłączyli tego Yosanka. Może umówię się z nimi przez PW aby to ogarnąć.
SEFER
Avatar użytkownika
 
Posty: 70
Dołączył(a): 2014-06-27, 17:35
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 4
Podziękowań: 0

Yosan 120

Postprzez wotek2 » 2014-06-29, 19:41

Miałem Yosana 120 po modach od Hasana ,radyjko bardzo dobrze radzi sobie zakłóceniami w Astrze II,gdyż takową posiadam z silnikiem 1.4 16V .
Harry III /Sirio Omega 27 / NOKIA HFS-12
wotek2
Avatar użytkownika
 
Posty: 200
Dołączył(a): 2011-07-10, 13:00
Lokalizacja: stalowa wola
Podziękował : 18
Podziękowań: 4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Yosan

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości