• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Icom 7000

Postprzez SQ9PBN » 2013-03-28, 13:38

Witam. Również użytkuje IC-7000 wersja USA.Do radia mam mikrofon SM-20. Wadą sprowadzenia z usa jest brak tonu 1750, w moim przypadku nie było to istotne bo na 2m nie pracuje. Polecam wszystkim chętnym, którzy myślą nad ic-7000
TRX: ICOM IC-7000+ICOM SM20, RANGER RCI 2970N2+ ASTATIC RD,Baofeng UV-3R
SKRZYNKA ANT.: LDG AT-200ProII
ANTENY:Sirio 2016, LongWire 42,5m, Lafayette UVS 200(2m/70cm)
SQ9PBN
 
Posty: 15
Dołączył(a): 2012-01-19, 15:34
Lokalizacja: Koszyce
Podziękował : 1
Podziękowań: 0

Postprzez darekmarta1975 » 2013-05-15, 09:10

Witam przeciez ton 1750 w made in USA jest,kolego troche za słabo sie zapoznałes z radyjkiem ja mialem USA i EU USA jest duzo lepsze.
Tak przy okazji przeszedlem na Kenwooda ts 2000 i jestem nie zadowolony.
darekmarta1975
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2012-11-20, 10:07
Lokalizacja: Piła
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez colorado » 2013-08-17, 22:44

Dlaczego twierdzisz, iż żałujesz przesiadki na TS-2000 ?
IC7000 lepszy ?
colorado
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2013-05-05, 21:34
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez przemo2403691 » 2013-11-29, 17:34

Witam.
Może któryś z kolegów ma link do przeróbki pracy wentylatora w IC 7000 lub opisze jak to zrobić? Pozdrawiam.
przemo2403691
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013-02-05, 11:11
Lokalizacja: Czerniejewo
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez Mayor7 » 2013-11-29, 19:34

Siemka. Ja przerabiałem wentylatory w Icomach.
Napisz na priv o co dokładnie ci chodzi to coś podpowiem.
Osobisty tuning sprzętu dla dziewczyn z CB-forum :mrgreen:
Mayor7
Avatar użytkownika
 
Posty: 1369
Dołączył(a): 2009-10-08, 08:48
Lokalizacja: KO01PG
Podziękował : 22
Podziękowań: 36

Poprzednia strona

Powrót do Icom

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość