• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 19:34

Wojtek KR,

Taką estetykę to wprowadzę do końca tygodnia. :)
QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez kurdolf » 2014-08-19, 20:01

Nie musisz kupować stacji lutowniczej do przelutowania wtyczki od mika ;-) lutownica wystarczy.
Mobil: CRE8900 FD-1818 mod. Sirio Turbo 5000 w dziurce.
Motorola RSN4001A
Baza:
Uniden USC 230 + Dipol
kurdolf
Avatar użytkownika
 
Posty: 461
Dołączył(a): 2014-05-27, 12:56
Lokalizacja: ŁÓDŹ
Podziękował : 1
Podziękowań: 13

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 20:10

QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez Caps » 2014-08-19, 20:16

_OsTrY_, ale po co Ci? Zwykłą lutownicę sobie kup.
Caps
 

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 20:24

Caps,

http://allegro.pl/lutownica-pistoletowa ... 38885.html

Coś takiego chyba będzie OK :)


Dzięki za pomoc
Ostatnio edytowano 2014-08-19, 20:30 przez _OsTrY_, łącznie edytowano 1 raz
QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez Caps » 2014-08-19, 20:28

_OsTrY_, jaasne, najprostsza, bo aby tylko jeden kabelek raz na pół roku przylutować nie trzeba od razu stacji kupować ;-)
Caps
 

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 20:32

Caps,

Chciałem się już zabezpieczyć na przyszłość ale mam nadzieje, że ta też wytrzyma.

Ok. Jeszcze w tym tyg wstawię zdjęcia z instalacji radia.
QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez Caps » 2014-08-19, 20:36

_OsTrY_, czeekam. i czekam, żeby na żywo zobaczyć ;-)
Caps
 

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 20:41

Caps,

Nie zaprezentuje Ci mojej instalacji dopóki nie jej w pełni nie skończę :) :mrgreen:
Ja cały czas pamiętam o spocie :)
QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez Caps » 2014-08-19, 20:41

_OsTrY_, co znaczy, nie zaprezentuje? :mrgreen:
Połowicznie tez może być ;-)
Caps
 

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez thinkpad » 2014-08-19, 20:44

Przecież takie kable to absolutny bezsens... Radio pobiera prąd rzędu 1A...
Volvo 440, Honda CB250N Superdream, Yamaha Slider
Mój montaż - President Herbert I, Sirio Titanium 1400 / T3 27
thinkpad
Avatar użytkownika
 
Posty: 146
Dołączył(a): 2013-05-04, 13:27
Lokalizacja: Serock / Katowice Ligota
Podziękował : 2
Podziękowań: 3

Re: ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez abarth » 2014-08-19, 20:44

thinkpad napisał(a):Przecież takie kable to absolutny bezsens... Radio pobiera prąd rzędu 1A...



to już na pewno pod AT-6666 :)
President Harry III ASC + Sirio ML-145 mag
abarth
Avatar użytkownika
 
Posty: 956
Dołączył(a): 2013-04-28, 18:57
Lokalizacja: Pyrzowice
Podziękował : 111
Podziękowań: 18

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez Caps » 2014-08-19, 20:49

thinkpad, 1A? No troszkę więcej żre.
Caps
 

ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez kurdolf » 2014-08-19, 20:52

A po co miał ciągnąć nowe jak te miał pociagniete i nie używane?
Mobil: CRE8900 FD-1818 mod. Sirio Turbo 5000 w dziurce.
Motorola RSN4001A
Baza:
Uniden USC 230 + Dipol
kurdolf
Avatar użytkownika
 
Posty: 461
Dołączył(a): 2014-05-27, 12:56
Lokalizacja: ŁÓDŹ
Podziękował : 1
Podziękowań: 13

Re: ROVER 620 - Instalacja By OsTrY

Postprzez _OsTrY_ » 2014-08-19, 20:54

kurdolf napisał(a):A po co miał ciągnąć nowe jak te miał pociagniete i nie używane?


Dokładnie. Miałem wiec nie musiałem ciągnąć nowych. W przyszłości przydadzą się.
QTH Lokator: JO80PW
Obrazek

https://www.facebook.com/SP6AO - Polub Moją stronę SP6AO
https://www.facebook.com/pages/SP6PYP/576487832492093 Polub stronę klubu SP6PYP
http://www.qrz.com/db/SP6AO
Korzystajmy z google i opcji szukaj. Przecież nie gryzą...
_OsTrY_
Avatar użytkownika
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2014-07-14, 22:12
Lokalizacja: JO80PW
Podziękował : 15
Podziękowań: 10

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rover

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości