• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Nowy Anytone AT5555N

Nowy Anytone AT5555N

Postprzez Olo.. » 2017-06-07, 21:06

Posłuchał rad forum.. :shrek: :shrek:
Mistrz ciętej riposty

Sprzedam:
Harry 3, Taylor 3,Uniden PC122,
info PW
Olo..
Avatar użytkownika
 
Posty: 1507
Dołączył(a): 2014-04-02, 19:11
Podziękował : 1
Podziękowań: 52

Nowy Anytone AT5555N

Postprzez marekb » 2017-06-07, 22:00

Jeszcze nie po prostu ,jedno popsuło się i nie chcę katować żadnego z pozostałych w aucie, dobrych ,bardzo dopieszczonych . Mam ból głowy im więcej czytam mniej wiem.At 5555 po prostu podoba mi się,ale konkurencja jest mocna Galaxy 95T2, Magnum S-980.
marekb
 
Posty: 859
Dołączył(a): 2016-01-13, 21:30
Podziękował : 15
Podziękowań: 17

Re: Nowy Anytone AT5555N

Postprzez SQ9RNU » 2018-01-25, 18:39

Zoom napisał(a):Czyli jeszcze dodatkowo trzeba mieć specjalny kabel. Czy jest dostępny ?


Odświeżę kotleta tyle ,że nie wiem czy do tego radia będzie pasowało.


Osobiście używam takowego ( koszt śmieszny - można znaleźc za 5 zł ) do swojego HR5500


http://allegro.pl/programator-ttl-usb-pl2303hx-przewod-obudowa-i7088851029.html?snapshot=MjAxOC0wMS0yNFQyMDo0NjowMi44MTdaO2J1eWVyOzgyNWUzOGZhZWU1YTgxN2ZiNzQ2ZDQ4ZmQzYzJjYTVhM2QzMWM2NDYyNzljYTQ1YzE1ZWZlNjgzMTZlZTZhZjM%3D
-=- SQ9RNU -=-
SQ9RNU
Avatar użytkownika
 
Posty: 1173
Dołączył(a): 2009-05-24, 06:41
Lokalizacja: SP9
Podziękował : 5
Podziękowań: 27
Znak/ranga: SQ9RNU

Nowy Anytone AT5555N

Postprzez lipiec18 » 2019-01-05, 10:58

Witam mam pytanie odnośnie ustawienia funkcji Repeter w tym radiu chciał bym nadawać na 27.400 (40) a słuchać na 27.960 (1) jak tego dokonać bo siedzę już 2 dzień i nic nie wskórałem. Dziękuje za pomoc.
lipiec18
 
Posty: 43
Dołączył(a): 2013-09-11, 17:06
Lokalizacja: Mielec
Podziękował : 1
Podziękowań: 0

Nowy Anytone AT5555N

Postprzez kleofas » 2019-04-27, 20:57

^^^
pewnie już nieaktualnle ale dziś to przerabiałem w AT6666, może zostanie dla potomnych:
ustawiamy na wyświetlaczu 27.400, RPT na minus, w REPETER wartość 04400
trochę inaczej niż w KF; zapisałem sobie w banku pamięci ale znowu bug/niedogodność - wartość przesunięcia/shiftu się nie zapisuje się pomimo wyłączenia PD (public domain) i nie można mieć zaprogramowanych kilku przemienników (w moim przypadku SR8AR i CB rzeszowski)
kleofas
 
Posty: 42
Dołączył(a): 2015-01-16, 11:52
Lokalizacja: KO10AB
Podziękował : 1
Podziękowań: 2
Znak/ranga: 161BD722

Nowy Anytone AT5555N

Postprzez kleofas » 2019-04-28, 11:31

nie doczytałem sugerując się przemiennikiem rzeszowskim - Kolega chciał inaczej (pomyłka?)
czyli na wyświetlaczu 26.960, na RPT plus, chyba, że istotnie chodziło o 27.96
PS nie mogę juz edytować posta
kleofas
 
Posty: 42
Dołączył(a): 2015-01-16, 11:52
Lokalizacja: KO10AB
Podziękował : 1
Podziękowań: 2
Znak/ranga: 161BD722

Poprzednia strona

Powrót do AnyTone

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość