• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

CRT SS9900 w zera

CRT SS9900 w zera

Postprzez QTH-JO94 » 2021-04-04, 15:45

Witam,

czy jest sposób na ustawienie BEZ KABLA na stałe w zerach polskiego zakresu CB kanał 1-40 ?

pozdr
Piotr
QTH-JO94
 
Posty: 4
Dołączył(a): 2021-02-25, 12:44
Lokalizacja: JO94
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

CRT SS9900 w zera

Postprzez Hasan-Łódź » 2021-04-06, 10:08

Da się, ale to czasochłonne. 40 razy musisz ustawić ręcznie "zera", radio to zapamięta.
#
Jam jest KONEKTOR.
cennik sprzętu radiowego od KONEKTOR dla CBF

wyborne ceny na Yaesu, Icom, Kenwood, TYT - info PW

montaż 3er
montaż X6
Hasan-Łódź
Avatar użytkownika
 
Posty: 7221
Dołączył(a): 2009-11-27, 21:49
Lokalizacja: Łódź
Podziękował : 4
Podziękowań: 320
Znak/ranga: KIEROWNIK REŻYSER

CRT SS9900 w zera

Postprzez cober » 2021-04-10, 19:28

Ostatnio w swoim AT-6666 leciałem ręcznie. Nie ma tragedii
AT-6666 z turbo
cober
Avatar użytkownika
 
Posty: 85
Dołączył(a): 2013-11-29, 17:35
Lokalizacja: Mazowsze
Podziękował : 4
Podziękowań: 0


Powrót do Inne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości