• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Ustawienie K-PO DX 5000 po resecie ustawień.

Ustawienie K-PO DX 5000 po resecie ustawień.

Postprzez radziu797 » 2014-06-11, 13:23

eh niestety odłączenie stałego zasilania z radia i restart KPO nie przyniosły skutku :/ nie wiem o co chodzi. Naduszam FUNC + SCAN włączam radio i puszczam przyciski. Moim oczom od razu ukazuje się napis resend i przechodzi ekran do wyświetlania częstotliwości (oczywiście tych które przed restartem zostały ustawione - czyli nie kasuje pamięci) A wcześniej było tak ,że pojawiał się res puszczałem przyciski było resend. Pomoże ktoś? bo nie wiem co się stało. popsuć nie miałem przecież jak i czym :/ wiec o co chodzi?
mobil: Sirio Performer 5000 w dziurce + K-PO DX 5000
radziu797
 
Posty: 117
Dołączył(a): 2010-12-12, 00:27
Lokalizacja: Lubelskie
Podziękował : 1
Podziękowań: 0

Ustawienie K-PO DX 5000 po resecie ustawień.

Postprzez mariusz_1004 » 2014-06-12, 08:12

Powiedz co teraz chcesz osiągnąć.
Z czym masz problem?
Od jak dawna masz to radio?
Intek HR-5500 6.0 + Astatic Road Devil RD104E + Sirio ML 145/Sirio T3-27
mariusz_1004
Avatar użytkownika
 
Posty: 525
Dołączył(a): 2013-05-07, 22:44
Lokalizacja: Siedlce
Podziękował : 7
Podziękowań: 12

Ustawienie K-PO DX 5000 po resecie ustawień.

Postprzez arturd » 2016-08-12, 21:58

Witam !

A może ktoś ma schemat radiotelefonu?
arturd
 
Posty: 3
Dołączył(a): 2016-08-03, 14:07
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Poprzednia strona

Powrót do Inne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

cron