• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Czego szukamy?

Postprzez Marek » 2008-11-14, 21:58

Jarek działa, czyli widać że Admin skopał ustawienia Forum. W swoich tematach mogę edytować swoje posty, a w innych nie.

To Forum pod takim zarządcą jest do bani. :-(
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez kgb14 » 2008-11-15, 09:07

JanC, Ty możesz tu edytować bo masz uprawnienia moda w tym dziale , ja nie i nie mogę edytować jako user . :-(
,,One To Day is Worth Two To- Morrows''
Mobil Subaru Forester Kpo DX 5000 +ASTATIC ROAD DEVIL + SIRIO MEGAWATT 4000 w ,,dziurce'' Ręczniak CB: Alan-80A Baza : Radmor AFM 871
http://www.formaniak.aaf.pl/
Obrazek
Obrazek
kgb14
Avatar użytkownika
 
Posty: 6231
Dołączył(a): 2007-12-23, 12:41
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 33
Podziękowań: 98

Postprzez Marek » 2008-11-15, 09:22

I tak jest też w innych działach.

Dobra koniec OT
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez Norbi_Zgierz » 2008-11-15, 11:12

JanC napisał(a):To Forum pod takim zarządcą jest do bani.

Ale mówisz Janku o 5a18k czy o Marku :?: :roll:
Napisałem do głównego admina wiadomość na PW ale jeszcze jej nie odczytał :-/ .
A co dopiero o ustosunkowanie się do mojej prośby :!:
Sztuczna inteligencja nie może równać się z naturalną głupotą!!!.
Norbi_Zgierz
Avatar użytkownika
 
Posty: 1990
Dołączył(a): 2007-12-04, 06:16
Lokalizacja: Zgierz
Podziękował : 7
Podziękowań: 33

Postprzez Marek » 2008-11-15, 11:15

Mówię do głównym Adminie.
Tez do niego napisałem i kicha.
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez Norbi_Zgierz » 2008-11-15, 11:18

JanC napisał(a):Tez do niego napisałem i kicha.

Prosił żebyśmy pisali do niego na PW jeżeli mamy jakis problem.
Tylko że jeszcze trzeba się do tego ustosunkować,a nie przeczytać,skasować i mieć głęboko w d :evil:
Sztuczna inteligencja nie może równać się z naturalną głupotą!!!.
Norbi_Zgierz
Avatar użytkownika
 
Posty: 1990
Dołączył(a): 2007-12-04, 06:16
Lokalizacja: Zgierz
Podziękował : 7
Podziękowań: 33

Postprzez Marek » 2008-11-15, 11:44

Dokładnie.

Ale koniec OT, po południu usunę te nasze OT
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez venon666 » 2009-01-03, 23:06

szukam programiku dzieki ktoremu bede mogl puscic dzwiek z cb przez wejscie liniowe lub mikrofonowe i po przepuszczeniu przez equalizer wypuscic dzwiek przez glosniki komputerowe moze ktos zna taki program lub uzywa takiego programu
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez Kaper » 2009-01-04, 00:33

Poszukuję schematu

Magnum AlphaForce ...
Kaper SGL-W
Ranger AR-3500 ; Intek H-520 Plus ; Magnum AlphaForce
President Texas; T3-27; Sirio Thunder 27
N=52°15'16,93" E=20°59'9,56" Alt=103m
Kaper
Avatar użytkownika
 
Posty: 197
Dołączył(a): 2008-03-09, 13:33
Lokalizacja: KO02LG
Podziękował : 0
Podziękowań: 4

Postprzez Marek » 2009-01-04, 09:27

venon666 napisał(a):szukam programiku dzieki ktoremu bede mogl puscic dzwiek z cb przez wejscie liniowe lub mikrofonowe i po przepuszczeniu przez equalizer wypuscic dzwiek przez glosniki komputerowe moze ktos zna taki program lub uzywa takiego programu


Programu nie potrzebujesz. Wystarczy podłączyć do wejścia liniowego z kompa i wykorzystać equalizer z karty dźwiękowej komputera. Ja tak robię.

A mam kartę dźwiękową Realtek.

[ Dodano: 2009-01-04, 09:58 ]
Kaper napisał(a):Poszukuję schematu

Magnum AlphaForce ...


Mam do Magnum Delta Force. Do Alpha Force jest ciężko znaleźć

[ Dodano: 2009-01-04, 12:07 ]
venon666 napisał(a):szukam programiku dzieki ktoremu bede mogl puscic dzwiek z cb przez wejscie liniowe lub mikrofonowe i po przepuszczeniu przez equalizer wypuscic dzwiek przez glosniki komputerowe moze ktos zna taki program lub uzywa takiego programu


Ewentualnie użyj programu Free Sound Recorder

[ Dodano: 2009-01-04, 14:07 ]
Spróbuj jeszcze programu WinRad 1,32 - ciekawy program
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez venon666 » 2009-01-04, 14:07

Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez Marek » 2009-01-04, 14:14

Hmm - chyba nie, ale kolega już pomocne materiały dostał.

[ Dodano: 2009-01-04, 14:15 ]
Venon666 - spróbuj tego WinRad, mogę ci go podesłać
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez venon666 » 2009-01-04, 14:18

juz sciagam oba
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez Marek » 2009-01-04, 14:25

Ciekaw jestem opinii
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez venon666 » 2009-01-04, 14:52

jest to super programik ten winrad i kto ma tylko mozliwosc niech tak zrobi ale jest zdeka prockorzerny wiec moj laptop ma ciezko
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Download

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości