• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

TECHNICZNE działanie forum

Tutaj zgłaszajcie wszystkie wasze pomysły jak i zauważone błędy na forum. Jest to też miejsce do zgłaszania postów do działu FAQ.

Postprzez Matteo » 2010-10-14, 16:32

Próbowaliście wyczyścić cookies przeglądarki?
Wcześniej u mnie również pojawiał się owy błąd, lecz odpaliłem skrypt, który poprawił numerowanie postów po instalacji spider friendly i jest ok.
www.e-matteo.pl - fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej.
Matteo
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2010-10-13, 17:56
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez kgb14 » 2010-10-14, 16:36

techniczny, no niestety po wyczyszczeniu cookies jest nadal to samo a na 100% tak nie było .
,,One To Day is Worth Two To- Morrows''
Mobil Subaru Forester Kpo DX 5000 +ASTATIC ROAD DEVIL + SIRIO MEGAWATT 4000 w ,,dziurce'' Ręczniak CB: Alan-80A Baza : Radmor AFM 871
http://www.formaniak.aaf.pl/
Obrazek
Obrazek
kgb14
Avatar użytkownika
 
Posty: 6259
Dołączył(a): 2007-12-23, 12:41
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 33
Podziękowań: 98

Postprzez orba » 2010-10-14, 16:43

potwierdzam
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez Matteo » 2010-10-14, 16:55

Wyczyściłem cache na serwerze + read history. Dajcie mi znać, czy teraz jest ok.
www.e-matteo.pl - fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej.
Matteo
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2010-10-13, 17:56
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez orba » 2010-10-14, 16:56

pasuje

a autoodświeżanie sb? :hopla:
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez Matteo » 2010-10-14, 17:01

Mogę dodać modzika na autoodświeżanie SB, aczkolwiek zastanowiłbym się nad AJAX SB.
Jak Marek wróci, pogadam z nim o tym.
Pozdrawiam.
www.e-matteo.pl - fora, strony, sklepy internetowe i wiele więcej.
Matteo
 
Posty: 17
Dołączył(a): 2010-10-13, 17:56
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez noid » 2010-10-14, 18:22

a mysleliscie o przejsciu na phpbb3?
noid
Avatar użytkownika
 
Posty: 977
Dołączył(a): 2010-03-13, 17:24
Lokalizacja: Norwich [UK]
Podziękował : 3
Podziękowań: 10

Postprzez kgb14 » 2010-10-14, 18:24

techniczny, teraz z wyświetlaniem stron jest ok.
noid, myśleliśmy i nie chcemy .
,,One To Day is Worth Two To- Morrows''
Mobil Subaru Forester Kpo DX 5000 +ASTATIC ROAD DEVIL + SIRIO MEGAWATT 4000 w ,,dziurce'' Ręczniak CB: Alan-80A Baza : Radmor AFM 871
http://www.formaniak.aaf.pl/
Obrazek
Obrazek
kgb14
Avatar użytkownika
 
Posty: 6259
Dołączył(a): 2007-12-23, 12:41
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 33
Podziękowań: 98

Postprzez Marek » 2010-10-14, 19:04

orba napisał(a):Nadal przenosi do pierwszego postu po kliknięciu na nowy.

Działa :?:
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez orba » 2010-10-14, 19:06

toz napisałam że pasuje
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez Mayor7 » 2010-10-15, 08:31

A ja borykam się z takim dziwnym zachowaniem.
To znaczy kiedy chcę się zalogować to zawsze muszę dwa razy wpisać login i hasło.
Po drugim razie dopiero loguje mnie na stronie :-?
Osobisty tuning sprzętu dla dziewczyn z CB-forum :mrgreen:
Mayor7
Avatar użytkownika
 
Posty: 1370
Dołączył(a): 2009-10-08, 08:48
Lokalizacja: KO01PG
Podziękował : 22
Podziękowań: 36

Postprzez orba » 2010-10-15, 08:48

to fakt ale chyba do tego już przywykłam :-P
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez maroosz » 2010-10-15, 09:02

czyścić przeglądarki ;)
Obrazek
maroosz
Avatar użytkownika
 
Posty: 2264
Dołączył(a): 2008-12-27, 20:38
Lokalizacja: Kielce CK
Podziękował : 49
Podziękowań: 51

Postprzez KiMCIO » 2010-10-15, 09:19

Ja to podwójne logowanie miałem na IE, na firefoxie nie mam tego problemu. Mayor - może zaktualizuj swoją przeglądarkę do wyższej wersji i faktycznie ciasteczka pousuwaj.
Pomagam w zakupach w Chinach.

http://ali.pub/e5dqi

Gwarantuje dobre ceny :-) Dla Kolorowych specjalne oferty!
KiMCIO
Avatar użytkownika
 
Posty: 2442
Dołączył(a): 2008-06-04, 19:22
Lokalizacja: Myślibórz
Podziękował : 3
Podziękowań: 38

Postprzez pasek888 » 2010-10-15, 09:28

A u mnie teraz niby wyświetla poprawną godzinę, ale ostatnie posty zostały napisane DZISIAJ PO 23. Trochę to dziwne, bo do 23 zostało jeszcze 13 godzin :)
Johnny 3 + WA-27 / Albrecht AE 2990 AFS + Hyflex
pasek888
Avatar użytkownika
 
Posty: 1454
Dołączył(a): 2009-11-27, 20:22
Lokalizacja: Zielona Góra
Podziękował : 0
Podziękowań: 37

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Sugestie, propozycje i błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości