• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

Nawigacja MIO Moov 200 PL

Nawigacja MIO Moov 200 PL

Postprzez Norbi_Zgierz » 2008-10-14, 18:16

Obrazek

Dzięki odbiornikowi GPS z technologią SiRFInstantFixII, 3,5-calowemu ekranowi dotykowemu oraz najnowszym mapom, urządzenie Moov 200 zapewnia najnowocześniejsze funkcje nawigacji satelitarnej za przystępną cenę.

Parametry Techniczne :

Procesor Samsung 2443-400Mhz
Pamięć ROM 2048MB, RAM 32MB
Wyświetlacz Rozmiar: 3,5"
Rozdzielczość: 320x240
Typ: LCD-TFT / kolorowy / dotykowy
Wymiar 100 x 82 x 17,85mm
Waga 150 g
Bateria Zintegrowana bateria litowo-jonowa 720mAh
System operacyjny Microsoft Windows CE 5.0
Gps SiRF III GPS (20 kanałowy) z funkcją InstantFixII
Porty komunikacji Port USB 2.0
Sloty pamięci gniazdo SD - SDHC
Multimedia 1x głośnik
Inne Antena zintegrowana z obudową
Gwarancja 24 m-ce gwarancji producenta na urzadzenie MIO
12 m-cy na ekran LCD
6 m-cy na akumulator
Sztuczna inteligencja nie może równać się z naturalną głupotą!!!.
Norbi_Zgierz
Avatar użytkownika
 
Posty: 1990
Dołączył(a): 2007-12-04, 06:16
Lokalizacja: Zgierz
Podziękował : 7
Podziękowań: 33

Postprzez Andrzej_88 » 2008-10-14, 18:28

Norbi_Zgierz napisał(a):Gwarancja 24 m-ce gwarancji producenta na urzadzenie MIO
12 m-cy na ekran LCD
6 m-cy na akumulator


12 + 6= 18 albo ja nie umiem liczyc :?: :mrgreen:
Andrzej_88
 
Posty: 388
Dołączył(a): 2008-03-30, 18:21
Lokalizacja: Potok Gorny
Podziękował : 0
Podziękowań: 4

Postprzez Marek » 2008-10-14, 18:31

nie umiesz liczyc ..
24 miesiace na urzadzenie z tym ze tylko 12 ma wyswietlacz a 6 na akumulator
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez Andrzej_88 » 2008-10-14, 18:35

nemiroff, dzięki za wytłumaczenie, bo nie jażyłem... i przepraszam że się tak pytam ;)
Andrzej_88
 
Posty: 388
Dołączył(a): 2008-03-30, 18:21
Lokalizacja: Potok Gorny
Podziękował : 0
Podziękowań: 4

Postprzez Gwiazdor_1992 » 2008-10-14, 18:55

Czy ten GPS jest godny uwagi?? Czy może dołożyć 100zł i kupić coś lepszego??

Bo ja właśnie na ten model polowałem, można go już kupić za ok. 350zł.
VW Lupo 1.0 ALL
President Herbert I & Sirio ML
Gwiazdor_1992
Avatar użytkownika
 
Posty: 442
Dołączył(a): 2007-04-12, 12:54
Lokalizacja: Opoczno
Podziękował : 2
Podziękowań: 15

Postprzez Marek » 2008-10-14, 19:01

IMO parafrazując Fiodora Dostojewsjuego : nie ważna jest nawigacja ale mapy do niej .. nic nie zastapi palmtopa
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez Rafał_Mikołów » 2008-10-15, 14:42

niemieroff potwierdzam ze wazniejsze jest oprogramowanie/mapy niz samo urzadzenie..

mio moov 200pl jako samo urzadzenie jest dobre.. (oparte na Win CE 5.0 wiec nie ma zadnego problemu wrgac inne oprogramowanie typu AutoMapa 5.2, IGO8 czy Tomtom-a..)

co do programu/map MioMap2008 to daleko jej do dobrego poziomu..

w polsce idealnie sprawuje sie AutoMapa 5.2 lub IGO8.. pozniej Tomtom.. a nastepnie dlugo, dlugo nic.. a potem miomap.. :D

wiekszosc jednak takich urzadzen (fachowo nazywaja sie PNA ) trzeba jednak odblokowac, czyli wgrac kilka plikow do systemu.. wiec male piwo
Rafał_Mikołów
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2008-08-17, 11:41
Lokalizacja: Mikołów JO90KE
Podziękował : 0
Podziękowań: 0

Postprzez venon666 » 2008-10-31, 23:28

A ja se dzis sprawilem fonik SPV M3100 z Win Mobi 6.1 Pro i wrzucilem na to automape 5.0.1 i jest super navi w foni i do tego jak zbajerowany fon :evil:
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez orba » 2008-11-20, 13:37

Witam jezdze na dwoch modelach gps. jeden plus obu to fakt iż żaden nie wyprowadził mnie do stawu albo czegoś podobnego. Zdecydowanie lepiej sprawuje się Auto mapa choć jeszcze nie pobrałam wersji 5,2. Nawet to śmiać mi sie chce bo wiem kto po Poznaniu jeździ na starszej wersji i wkopuje się pod wiadukt na Hetmańskiej :)

Mio map jest skromniejsza w grafice i trudniej na niej ustawic bardzo konkretny punkt docelowy, za to ma mozliwosc rozmowy przez bluetoucha (przynajmniej moja ma). Wole HPka z automapa

Pozdrawiam Jola
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez venon666 » 2008-11-20, 22:44

AM jest troche zbyt dokladna wiec trzeba dobrze ustawic wylaczenie drog bo potrafi w las wyprowadzic i ustawiac trase szybka lub optymalna chyba ze sie lubi jezdzicd po lesie :evil:
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez orba » 2008-11-21, 01:03

czemu nie pojeździć po lesie( nie ma radarów) :) tak zgodzę się z Toba że jest dokładna ale w mojej pracy to jest podstawa. Najlepsza jest wersja przełajowa :) :)
Każdy ma szansę na ciepłe słowo =)
orba
Avatar użytkownika
 
Posty: 2924
Dołączył(a): 2008-11-16, 20:46
Lokalizacja: Poznań
Podziękował : 8
Podziękowań: 37

Postprzez Marek » 2008-12-15, 15:33

Rafał_Mikołów napisał(a): trzeba jednak odblokowac, czyli wgrac kilka plikow do systemu.. wiec male piwo
ooooooooooooooo i tu moja prośba............. mio teretere 200CU i ja musze rozblokować.
Ktoś wie co i jak :?: :?: :?: :?:
Tylko tak jak laikowi................. :evil:
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez venon666 » 2008-12-15, 15:52

pisz do migara on powinien wiedziec co i jak a jak nie to google i jakies forum
Obrazek
venon666
Avatar użytkownika
 
Posty: 2054
Dołączył(a): 2008-03-22, 13:39
Lokalizacja: JO81VV PLESZEW
Podziękował : 0
Podziękowań: 36

Postprzez Marek » 2008-12-15, 15:55

venon666 napisał(a):to google i jakies forum
no byłem czytałem............... i niekumam.............. tylko to jest CU a nie PL , nie wiem czy to ma znaczenie....................
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez Rafał_Mikołów » 2009-01-28, 00:41

http://forum.gps24.pl
tam znajdziesz odpowiedz..
ewentualnie pisz mi na gg/PW
Rafał_Mikołów
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2008-08-17, 11:41
Lokalizacja: Mikołów JO90KE
Podziękował : 0
Podziękowań: 0


Powrót do Nasze GPS-y

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości