Strona 1 z 3

automapa

PostNapisane: 2009-06-28, 07:29
przez kajoj
możecie podrzucic link strony z której można ściągąć automape najnowzsza?

PostNapisane: 2009-06-28, 08:50
przez ligok1

PostNapisane: 2009-06-28, 10:51
przez kajoj
dzieki,z 2 linku sciagnalem mapke ale dlaczego w nawigacji jak wl pokazuje mi warszwe jak jestem w toruniu

PostNapisane: 2009-06-28, 11:03
przez ligok1
Na jakim sprzęcie masz wgraną automape? Niech mnie ktoś światły poprawi ale dzieje sie tak że to co wgrałeś nie widzi gps czy to wbudowanego jak osobnego

PostNapisane: 2009-06-28, 13:27
przez askier
kajoj, a może w domu siedzisz?

w murach nie złapie Ci sygnału... poza tym nie słyszałem o takim przypadku aby pokazywało inne miasto :shock:

PostNapisane: 2009-06-28, 14:17
przez kajoj
w domu siedze i pokazuje miasto warszawy,ulice..

PostNapisane: 2009-06-28, 16:17
przez jakobs72
kajoj napisał(a):w domu siedze i pokazuje miasto warszawy,ulice..


Kolego a nie włączyłeś przez pomyłkę funkcji "demo" ?

PostNapisane: 2009-06-28, 18:02
przez kajoj
wł odrazu nawigagje i pokazuje mapamapa easy

PostNapisane: 2009-07-06, 22:46
przez tomtom
wejdź na stronę www.peb.pl i poszukaj postu automapa, znajdziesz linki do nowych wersji i ciastek

ja ostanio testuję AM 5.5.1 na PDA

PostNapisane: 2009-07-06, 23:14
przez askier
tomtom_68, przepraw post...słowo na C to imho zbrodnia w internecie...

automapę się kupuje bo firma szkoli policjantów za kasę jak łapać lewusów...

PostNapisane: 2009-07-07, 08:21
przez tomtom
askier napisał(a):tomtom_68, przepraw post...słowo na C to imho zbrodnia w internecie...

automapę się kupuje bo firma szkoli policjantów za kasę jak łapać lewusów...


niestety nie mogę już edytować postu

PostNapisane: 2009-07-07, 13:28
przez venon666
za takie info na tym forum mozesz zaliczyc pasek

PostNapisane: 2009-07-07, 15:04
przez tomtom
venon666 napisał(a):za takie info na tym forum mozesz zaliczyc pasek


każdy kiedyś musi zaliczyć pierwszy pasek, teraz będę ja

PostNapisane: 2009-07-22, 17:10
przez kajoj
mam automape 5.5.2 w larku 43.1 i powiem Wam,że szuka sygnału często a w mapamapa która miałem wgraną w larku nie szuka tak często,,,,teraz chcem przetestować w trasie mapamapa,,,zobaczymy która lepsza jest

PostNapisane: 2009-07-23, 17:47
przez kisand
Kolego w Ustawieniach AM odchacz ,,Synchronizuj czs z GPS " i będzie po problemie .