IŁKI 2013 CHULIGAŃSKIE FOTY
Moderatorzy: Hasan-Łódź, Krecik, Moderator
IŁKI 2013 CHULIGAŃSKIE FOTY
ChuliGan Mysłowice
161 SF 005 Tomek
161 EE 505 Tomek
http://qrz.pl/callbook.asp?f_domena=sp9gks" onclick="window.open(this.href);return false;
*************************
http://www.youtube.com/user/11thebest/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
*************************
161 SF 005 Tomek
161 EE 505 Tomek
http://qrz.pl/callbook.asp?f_domena=sp9gks" onclick="window.open(this.href);return false;
*************************
http://www.youtube.com/user/11thebest/videos" onclick="window.open(this.href);return false;
*************************
Ja nie lubię kiełbasy w kociołku. Ino żywe mincho, warzywka, przyprawy, wino.
Następnym razem sprawdźcie to już kiełbasy więcej nie dodacie.
No i nie przesadzać z kapustą bo za dużo też psuje.
Selera można dać troszku więcej to tak nie pójdzie szybko bo wpływa na zmniejszenie apetytu
Następnym razem sprawdźcie to już kiełbasy więcej nie dodacie.
No i nie przesadzać z kapustą bo za dużo też psuje.
Selera można dać troszku więcej to tak nie pójdzie szybko bo wpływa na zmniejszenie apetytu
Osobisty tuning sprzętu dla dziewczyn z CB-forum
http://lemiel.jogger.pl/2007/09/09/piec ... -cabansku/
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/z ... 46803.html
http://www.powiat-chrzanowski.pl/?id=1261
Często je robię , bo pochodzę z tego regionu i powiem jedno , ta potrawa bez kiełbasy to profanacja tego dania . Może nie być boczku , może brakować jakiejś jarzyny , ale kiełbasa musi być . Ona jak napisał kol Francuz dopełnia smaku kociołka.
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/z ... 46803.html
http://www.powiat-chrzanowski.pl/?id=1261
Często je robię , bo pochodzę z tego regionu i powiem jedno , ta potrawa bez kiełbasy to profanacja tego dania . Może nie być boczku , może brakować jakiejś jarzyny , ale kiełbasa musi być . Ona jak napisał kol Francuz dopełnia smaku kociołka.
-
- Posty: 23
- Rejestracja: 2009-04-14, 11:08
- Lokalizacja: chrzanów małopolska
Mięso , kapusta,seler,wino ? to bardzo dobre danie jednogarnkowe-często nazywane żarciem drwala-ale niemające wiele wspólnego z ziemniakami po Cabańsku.Jest wiele potraw robionych w kociołku na ognisku-np kapusta,udka ,piwo.Jestem fanem wspomnianych ziemniaków ,stosuję tylko inne proporcje z głównym naciskiem na masę zieleniny,koper 2 szt ,pietruszka ziel 2szt ,szczypior,,,dużo marchwi i cebuli.Naturalnie ziemniaki ze 4kg i po 60-70 dkg boczku wędzonego i kiełbasy -stosuję śląską.Tajemnicą dobrego smaku jest również dno garnka wyłożone słoniną w super cienkie paski-żeby w większości się wytopiła.
Do jednego talerza pieczonych,należy liczyć 10 dobrze schłodzonych piw.Tak mi w każdym razie przepisał ulubiony lekarz-wcześniej należy tylko zażyć coś na wątrobę.
Dlaczego nie ma tu działu kulinarnego? Przecież to ciekawsze jak czytanie o Diamondzie RC 11 która działa bez żadnej przeciwwagi-czyli zawieszona na niebie i nie zbiera sygnałów niepożądanych ,podbijając użyteczne.
Spotkanie super,gratuluję i proszę bez komentarzy typu zmień forum albo lekarza-ten jest najlepszy.Do modów-nie usuwajcie wszystkiego co odbiega od tematu,bo robi się nudno.To wszystko wiążę się ze sobą.
Jacek
Do jednego talerza pieczonych,należy liczyć 10 dobrze schłodzonych piw.Tak mi w każdym razie przepisał ulubiony lekarz-wcześniej należy tylko zażyć coś na wątrobę.
Dlaczego nie ma tu działu kulinarnego? Przecież to ciekawsze jak czytanie o Diamondzie RC 11 która działa bez żadnej przeciwwagi-czyli zawieszona na niebie i nie zbiera sygnałów niepożądanych ,podbijając użyteczne.
Spotkanie super,gratuluję i proszę bez komentarzy typu zmień forum albo lekarza-ten jest najlepszy.Do modów-nie usuwajcie wszystkiego co odbiega od tematu,bo robi się nudno.To wszystko wiążę się ze sobą.
Jacek