• Dane propagacyjno-pogodowe
  • Mapa

TECHNICZNE działanie forum

Tutaj zgłaszajcie wszystkie wasze pomysły jak i zauważone błędy na forum. Jest to też miejsce do zgłaszania postów do działu FAQ.

Postprzez wieczor » 2011-01-13, 21:34

Chrome jest dobre :mrgreen: ja mam zapisane hasło i mnie loguje za każdym razem bez problemu ;-)
Mobil: President WALKER + Alan 9 PLUS
Baza: President Jackson I + Sirio GPS-27 1/2 fali +druty home made + DM-2000
wieczor
Avatar użytkownika
 
Posty: 84
Dołączył(a): 2009-07-04, 23:41
Lokalizacja: Smardzewice / ETM
Podziękował : 0
Podziękowań: 2

Postprzez Kilobajt » 2012-01-14, 10:23

KiMCIO napisał(a):ja na firefoxie tylko raz...usuń wszystkie ciasteczka i będzie OK. A chrome...zmień przegladarke :-P


U mnie pomaga to tylko jednorazowo.
To znaczy usunę ciasteczka, raz zaloguje się normalnie (za pierwszym razem) a później znów musze się logować po 2razy.

MAM Firefox 9.0.1
Kilobajt
Avatar użytkownika
 
Posty: 476
Dołączył(a): 2010-01-11, 22:43
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 19
Podziękowań: 15

Postprzez kgb14 » 2012-01-14, 11:14

ja mam też FF i loguję się raz .
,,One To Day is Worth Two To- Morrows''
Mobil Subaru Forester Kpo DX 5000 +ASTATIC ROAD DEVIL + SIRIO MEGAWATT 4000 w ,,dziurce'' Ręczniak CB: Alan-80A Baza : Radmor AFM 871
http://www.formaniak.aaf.pl/
Obrazek
Obrazek
kgb14
Avatar użytkownika
 
Posty: 6257
Dołączył(a): 2007-12-23, 12:41
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 33
Podziękowań: 98

Postprzez krzysiekpian » 2012-01-14, 11:25

Ja mam Operę, z tego wzglęgu iż mam doinstalowane parę wtyczek które blokują mi większość niechcianych reklam. A co do logowania, to w ustawiewniach podałem swoje loginy i gdy loguję sie na danej stronie/forum, to wpisuję pierwszą literę i wskakuje mi mój login, tylko hasło dopisuje sam.

Czemu takie rozwiązanie, bo korzystałem kiedyś FF i zapomniałem po przeinstalowaniu systemu paru loginów i haseł. :lol:
Mobil I: Lafayette Texas + Alan 9 PLUS/Omega 27 + SUNKER CDM550
Mobil II: President JFK I + Performer 5000
Baza: obecnie przebudowa.
> > > Opcja Szukaj Jest Skarbnicą Wiedzy, Nie Bójmy Się Z Niej Korzystać... < < <
krzysiekpian
Avatar użytkownika
 
Posty: 824
Dołączył(a): 2009-04-25, 15:56
Lokalizacja: Radzymin
Podziękował : 0
Podziękowań: 22

Postprzez Marek » 2012-01-14, 19:48

Kilobajt napisał(a):U mnie pomaga to tylko jednorazowo.
tylu pornoli nie ściągaj :lol:
[you] najlepsze w tym forum jest to ze posiada takiego użytkownika jak [you]

Forum to nie agencja towarzyska-NIE DOGODZIMY KAŻDEMU !!
[scroll]Marek iyi gunler ve allaha emanet ol . Salam alejkum.[/scroll]
Marek
Avatar użytkownika
 
Posty: 10456
Dołączył(a): 2009-10-19, 20:43
Lokalizacja: Jastrzębie
Podziękował : 251
Podziękowań: 178

Postprzez JAROCE » 2012-01-14, 23:21

Marek napisał(a):
Kilobajt napisał(a):U mnie pomaga to tylko jednorazowo.
tylu pornoli nie ściągaj :lol:


:mrgreen: :mrgreen:

mam IE9 i bez problemu
mobil: Uniden PC-122/Santiago 1200/Motorola RSN 4001A
baza: Kenwood TS-480/Sirtel BSA-601A /New Spacelab 5λ8/Power xbox
JAROCE
Avatar użytkownika
 
Posty: 1513
Dołączył(a): 2010-05-06, 16:14
Lokalizacja: Sosnowiec / JO90OG
Podziękował : 3
Podziękowań: 38

Postprzez Kilobajt » 2012-01-15, 10:31

Marek napisał(a):
Kilobajt napisał(a):U mnie pomaga to tylko jednorazowo.
tylu pornoli nie ściągaj :lol:


:mrgreen: :mrgreen:

TO nie to :P
Kilobajt
Avatar użytkownika
 
Posty: 476
Dołączył(a): 2010-01-11, 22:43
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 19
Podziękowań: 15

TECHNICZNE działanie forum

Postprzez wojteketjow » 2018-06-02, 08:24

Od pewnego czasu po kliknięciu w "otwórz wszystkie posty w nowych oknach" otwiera mi tylko jeden, najświeższy post.
Czy to tylko u mnie, czy wszyscy tak macie?

nie, otwiera u mnie wszystkie
Walker mod. Konektor + Megawatt 4000 + FireStik FL-3 + Sirio T-3 27 + KONEKTOR MINI 40
był: Teddy, Megawatt 3000, AS 100
wojteketjow
 
Posty: 150
Dołączył(a): 2014-01-20, 18:48
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował : 1
Podziękowań: 3

TECHNICZNE działanie forum

Postprzez Magnoom » 2018-06-03, 11:56

U mnie też tylko jeden, najświeższy temat otwiera.
--
Pozdrawiam
Damian Gałka
Mobil 1: Yosan JM-3031 tuning Konektor v3 + Lemm AT-106
Mobil 2: President Johnny II ASC + ML145
Magnoom
Avatar użytkownika
 
Posty: 24
Dołączył(a): 2013-10-20, 18:51
Lokalizacja: Bełchatów
Podziękował : 0
Podziękowań: 1

TECHNICZNE działanie forum

Postprzez kgb14 » 2018-06-05, 00:16

Nie jestem komputerowcem i nie specjalnie się znam...ale bywały czasy , że nowych postów były setki ....przeglądarki po kliknięciu otwórz wszystkie po prostu klękały ... może dobrze tak jest jak jest.
,,One To Day is Worth Two To- Morrows''
Mobil Subaru Forester Kpo DX 5000 +ASTATIC ROAD DEVIL + SIRIO MEGAWATT 4000 w ,,dziurce'' Ręczniak CB: Alan-80A Baza : Radmor AFM 871
http://www.formaniak.aaf.pl/
Obrazek
Obrazek
kgb14
Avatar użytkownika
 
Posty: 6257
Dołączył(a): 2007-12-23, 12:41
Lokalizacja: Opole
Podziękował : 33
Podziękowań: 98

TECHNICZNE działanie forum

Postprzez Francuz » 2018-06-06, 10:31

U mnie otwiera wszystkie (przeglądarka FF)
Francuz
Avatar użytkownika
 
Posty: 2927
Dołączył(a): 2007-11-29, 15:23
Lokalizacja: Sosnowiec
Podziękował : 18
Podziękowań: 27

Re: TECHNICZNE działanie forum

Postprzez wojteketjow » 2018-06-10, 09:17

Francuz napisał(a):U mnie otwiera wszystkie (przeglądarka FF)


Czy pod windows 10 po ostatniej aktualizacji?

U mnie zmieniło się otwieranie okien po ostatniej aktualizacji windows 10, zarówno w GCh jak i w IE.
Być może to zbieg okoliczności ale 10-tka często po aktualizacjach próbuje coś mi zmieniać :evill:
Walker mod. Konektor + Megawatt 4000 + FireStik FL-3 + Sirio T-3 27 + KONEKTOR MINI 40
był: Teddy, Megawatt 3000, AS 100
wojteketjow
 
Posty: 150
Dołączył(a): 2014-01-20, 18:48
Lokalizacja: Wrocław
Podziękował : 1
Podziękowań: 3

Poprzednia strona

Powrót do Sugestie, propozycje i błędy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości